Mesaj Sayısı : 255 Yaş : 31 Nerden : Denizli İş/Hobiler : PC-Fotball Lakap : MaSSaCRe Kayıt tarihi : 24/11/08
Konu: pc yanlış olarak bilinen perfomans artırıcılar Perş. Kas. 27, 2008 6:30 pm
EWT HERKESİN PERFORMANS ARTIRICI OLARAK BİLİNEN YANLIŞLIKLARA DİKKAT ÇEKİYORUM
ÖRNEĞİN KASANIN YAN TARAFINDAKİ SACLAR VE KORUMALAR SÖKÜLÜP PC AÇIKTA BIRAKILMASI
BU KESİNLİKLE YANLIŞTIR ÇÜNKÜ KASA DA BULUNAN FANLAR TÜM TOZU ÇEKER VE FANA VE DİĞER DONANIMLARA YAPIŞTIRIR BUNUN SONUCUNDA ELEKTİRİK HARCAMASI ARTAR VE PERFORMANS DÜŞER BUNUN YANINDA PC DONAMINA BULAŞAN TOZ PCNİN ÖMRÜNÜ AZALTIR
VE TABİKİ PC ASLA HACA AKIMI OLAN BİR YERE BIRAKILMAMALI VE DE ETRAFI KAPALI OLAN BİLGİSAYAR MASALARININ KAPALI OLAN YERLERİNE DEİL (DOLAP VB) PC MASANIN ÜSTÜNE YERE YAKIN OLMUYACAK TOZ ALMIYACAK YERDE OLMALIDIR TABİ PCNİN PERİYODİK OLARAK BAKIMI YAPILMALIDIR PC NİN İÇİ AÇILARAK FANIN ÜZERİNDEKİ TOZ ALINIP DİĞER KARTLARIN ÜSTÜNDEKİ TOZDA SİLİNMELİ CD ROM GİBİ DWR GİBİ DONANIMLARINDA İÇİ AÇILARAK BULUNAN DİŞLİLER YAĞLANMALI KAYIŞ KONTROL EDİLMELİ
XxAy_YıldızxX Yönetici
Mesaj Sayısı : 195 Yaş : 32 Nerden : Nkal İş/Hobiler : WebMaster Lakap : WebMaster Kayıt tarihi : 24/11/08
Konu: Geri: pc yanlış olarak bilinen perfomans artırıcılar Perş. Kas. 27, 2008 6:38 pm
Bilgi için teşekkürler
WaNTeD meraklı
Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 31 Nerden : Denizli İş/Hobiler : bilgisayar-futbol-baba2 Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Geri: pc yanlış olarak bilinen perfomans artırıcılar Perş. Kas. 27, 2008 7:01 pm
valla ben yanını açık kullanıyodum pc nin iyi oldu bu bilgi ama kapalı olduğundada çabuk ısınıyo pc
Nefer23 yeni üye
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 32 Nerden : isTanbuL İş/Hobiler : oYun oYnaMak xD Lakap : aKreP - Sinsi pLanLaR yaptığım için Kayıt tarihi : 27/11/08
Konu: Geri: pc yanlış olarak bilinen perfomans artırıcılar Perş. Kas. 27, 2008 10:12 pm
aBimde bi aRa acaLım deDi , sonRa vazGeçmişTi iyikide vazgeçmiş
__CgR__ Yönetici
Konu: Geri: pc yanlış olarak bilinen perfomans artırıcılar Perş. Kas. 27, 2008 11:20 pm
ben hep kapalı kullanıyorum bi sorun çıkmıyor pcde 6 tane fan olunca :D ama nedense kedi gibi uysal ve sessiz :Dgece dowlanda bırakıp uyuorum hiç bir saniye bile gık diyipte ses çıkartmıo :D
Nefer23 yeni üye
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 32 Nerden : isTanbuL İş/Hobiler : oYun oYnaMak xD Lakap : aKreP - Sinsi pLanLaR yaptığım için Kayıt tarihi : 27/11/08
Konu: Geri: pc yanlış olarak bilinen perfomans artırıcılar Cuma Kas. 28, 2008 4:19 pm
__CgR__ demiş ki:
ben hep kapalı kullanıyorum bi sorun çıkmıyor pcde 6 tane fan olunca :D ama nedense kedi gibi uysal ve sessiz :Dgece dowlanda bırakıp uyuorum hiç bir saniye bile gık diyipte ses çıkartmıo :D
MASALLAH 6 fan :D
WaNTeD meraklı
Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 31 Nerden : Denizli İş/Hobiler : bilgisayar-futbol-baba2 Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Geri: pc yanlış olarak bilinen perfomans artırıcılar Cuma Kas. 28, 2008 4:50 pm
napıyon 6 tane fanı 1 tanesini bana ver
MaSSaCRe sadık üye
Mesaj Sayısı : 255 Yaş : 31 Nerden : Denizli İş/Hobiler : PC-Fotball Lakap : MaSSaCRe Kayıt tarihi : 24/11/08
Konu: Geri: pc yanlış olarak bilinen perfomans artırıcılar Cuma Kas. 28, 2008 5:41 pm