...:::TekNo GeNçLiK:::...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

40 Üyemiz , 300 Konumuz ,1000 Mesajimiz ve 2 Online Kullanicimiz ile Her Dakika Dahada Büyüyoruz...

Anasayfahomepage*GaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Espürüler ve Fıkralar :))

3 posters
YazarMesaj
MaSSaCRe
sadık üye
sadık üye
MaSSaCRe

İş/Hobiler : PC-Fotball
Lakap : MaSSaCRe

Espürüler ve Fıkralar :)) Empty
MesajKonu: Espürüler ve Fıkralar :))   Espürüler ve Fıkralar :)) EmptyC.tesi Ara. 13, 2008 8:42 pm

-Kral tahta çıkınca ne yapmış?
Çıkan tahtayı yerine takmış.

-IV.Murat niye intihar etmiş?
İlk 3 e girememiş.

-ßir aile 1 aydır patates yiyormuş , kapı çalmış kim gelmiş?
Gına gelmiş.

-Adamın biri tuvalete girmiş.Karşısına bakmış,sola bak yazıyormuş.Soluna bakmış, sağa bak yazıyormuş.Sağa bakmış , arkana bak yazıyormuş.Arkasına bakmış sıçmana bak yazıyormuş.

-Temel askerdeymiş.Komutanı Temel'i çağırmış ve sormuş:
-Ula Temel bana asker ölüsü getirebilir misin diye?
Temel:Tabiki getiririm komutanım demiş.
Komutan tamam sen getir tanesine 10 $ vericem der.Temel bir hafta ortalıklarda yok.ßir gelir ki 1 kamyon dolusu asker.Komutan:Temel askeriyenin durumunu biliyorsun tanesine 8 $ vereyim der.Temel de vallayi olmaz komutan bunların zaten alış fiyatı 8 $ der.

-Tarkan gökdelenden düşerse ne olur?
Ünlü düşmesi olur.

-Dünya dönermiş,ay da köfte..

-ßen karadayım , Pakize Suda.

-Hakkımı aradım,meşgul çaldı.

-Kadın Hakkı yoktur, cünkü Hakkı erkek ismidir.

-Hayallerim suya düştü ama önemli değil yüzme biliyorlar.

-Temel ile Fadime bir dağ evinde oturuyormuş ve gazete alıp eve gelmek zor oluyormuş Temel için Temel bundan sonra gazeteleri sen alıcaksın Fadime demiş.Fadime de tamam der oda gider 1-2 ay sonra oda bıkar ve aklına bir kurnazlık gelir bir gittiğinde aynı gazetededen 6 tane birden alır ve Temel 5 gün boyunca anlamaz.6.gün Temel:Ula Fadime dünyada ne salak adamlar var 6 gündür aynı arabaya çarpıyor der.

-Temel,Dursun,Cemal bir otele yerleşir.Temel karıncalı odaya,Dursun sinekli odaya,Cemal de böcekli odaya yerleşir.Dursun ve Cemal gece Temel in yanına gelir ula Temel bu hayvanlar bizim her yerimizi yedi sen naptın karıncaları der Temel de tekini öldürdüm diğerleri cenazesine gitti der.

-Adamın biri gazete okurken bir böcek görür ve karısına sorar hanım bu böceğin adı ne der karısı da hamam ßöceği der ve adam en yakın hamam a gidip beyfendi böceğinize sahip çıkın,ayak altında ezilecek der.

-Nasrettin Hoca bir gün pazarda oturmuş etrafı seyrederken ensesine bir tokat yer döner arkasını kim bana vurdu ulen der arkadan da iri yarı bir adam ben vurdum lan napacan der Hoca da der ki cidden mi vurdun şakacıktan mı?Adam cidden vurdum lan napacan der.Hoca, cidden vurduysan sorun yok şakadan hiç hoşlanmam da der.

-Nasrettin Hoca kendine bir ev yaptırmaya karar verir.Tuvalet yaptırmayı unutur ve bir peçeteye tuvaletini yapar.Yoldanda bir turist geçmekte ve hoca,peçeteyi camdan fırlatır,peçete tam turistin ağzına gelir.Turist, ooo lokum lokum der hoca da ne lokumu lan o benim ß-o-k-u-m der.

-Temel bir gün otele yerleşir ve odada tuvalet yoktur çok tuvaleti gelir bir peçeteye yapar ve o anda polislere 1 kg altın çalındığı haberi gelir polisler de otelde arama başlatır temel in elinde sarı bişey görünce temel i sorguya çekerler daha peçetenin içine bakmadan tartarlar 750 gr gelir açarlar bakarlar bakmışlar ki b-o-k.Sonra ß-o-k olduğu anlaşılınca bunu serbest bırakırlar ve köyüne döner.Köydende sorarlar ula Temel İstanßuL nasıl bizde gidelimmi der Temel de İstanßuL da 1 kg sıçmayanın ağzına sıçıyorlar der.

The And..

Okuduğunuz İçin Teşekkürler.
http://teknogenclikk.yetkinforum.com
s3842787s
yeni üye
yeni üye

Lakap : K-eş

MesajKonu: Geri: Espürüler ve Fıkralar :))   Espürüler ve Fıkralar :)) EmptyPtsi Ara. 15, 2008 6:11 pm

BAYDI BAYDI lol!
MaSSaCRe
sadık üye
sadık üye
MaSSaCRe

İş/Hobiler : PC-Fotball
Lakap : MaSSaCRe

MesajKonu: Geri: Espürüler ve Fıkralar :))   Espürüler ve Fıkralar :)) EmptyPtsi Ara. 15, 2008 6:43 pm

Başları kötüde son 3fıkra hoşuma gitti Smile
WaNTeD
meraklı
meraklı
WaNTeD

İş/Hobiler : bilgisayar-futbol-baba2

MesajKonu: Geri: Espürüler ve Fıkralar :))   Espürüler ve Fıkralar :)) EmptyÇarş. Ara. 17, 2008 9:16 pm

son 3 fıkra sen gibi iğrençler için Smile lol!

Espürüler ve Fıkralar :))
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» fıkralar (seri:1 güncellenecek) +18 fıkralar
» Komik fıkralar
» WaNTeD fıkralar
» TemeLLe iLgiLi fıkralar x)