...:::TekNo GeNçLiK:::...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

40 Üyemiz , 300 Konumuz ,1000 Mesajimiz ve 2 Online Kullanicimiz ile Her Dakika Dahada Büyüyoruz...

Anasayfahomepage*GaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

>>> Rapidshare sınırsız download <<< [programa gerek yok] ResimLi anLaTım..

5 posters
YazarMesaj
MaSSaCRe
sadık üye
sadık üye
MaSSaCRe

İş/Hobiler : PC-Fotball
Lakap : MaSSaCRe

>>> Rapidshare sınırsız download <<< [programa gerek yok] ResimLi anLaTım.. Empty
MesajKonu: >>> Rapidshare sınırsız download <<< [programa gerek yok] ResimLi anLaTım..   >>> Rapidshare sınırsız download <<< [programa gerek yok] ResimLi anLaTım.. EmptyÇarş. Kas. 26, 2008 9:10 pm

meRhaba aRkadasLaR....

şimDİ size rapid den sınırsız downloadı resimli anlatımlarla gostercemm..
diyelim bır fılm ındırcez rapıden.. bu fılm 3-4-5-6 lınkı olabılır.. rapıden download yaparken ılk lınkı sorunsuz download edersiniz ama ıkıncı lınkı ıcn 1-2 saat beklemek gerekıoo.. aslında burdakı amac ılk lınkı ındırdıkten sonra 2. lınkıde beklemden ındırmekk...
şimdi diyelim ilk partı(linki yani) indirdik.
ikinci partıda beklemeden ındırmek ıcın..

>>> Rapidshare sınırsız download <<< [programa gerek yok] ResimLi anLaTım.. 2cqlnhy

int sayfasını acıyoru.. araclar int seceneklerını tıklıoruz.. sonra...
''tanımla bilgisi sil'' e tıklıoruzz... ve tamam diyoruz..

>>> Rapidshare sınırsız download <<< [programa gerek yok] ResimLi anLaTım.. 20sg411

sonra... ''dosya sil'' tıklıoruz ve ''cevrimdışı içeriği'' sil seçip tamam diyoruz..

>>> Rapidshare sınırsız download <<< [programa gerek yok] ResimLi anLaTım.. 27zjd5w

sonra geçmişi sile tıklıyoruzz.. ve siliyoruzz... xD

>>> Rapidshare sınırsız download <<< [programa gerek yok] ResimLi anLaTım.. 2potnqb

tüm bunları yapıp modemi kapatıp actıktan sonraa.. ikinci linki ( partı) hıc beklemeden anında ındırıyoruz... dıger lınklere sıra gelıncee aynı uygulamayı yapıp modemı kapatıp acıoruz ve hıc beklemeden download edıoruzz... tarafımca denenmıstır.. mozıla da sorun cıkabılır belkı..
emege saygı.. yorumsuz gecmeyelım

En son MaSSaCRe tarafından Çarş. Kas. 26, 2008 9:32 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://teknogenclikk.yetkinforum.com
WaNTeD
meraklı
meraklı
WaNTeD

İş/Hobiler : bilgisayar-futbol-baba2

>>> Rapidshare sınırsız download <<< [programa gerek yok] ResimLi anLaTım.. Empty
MesajKonu: Geri: >>> Rapidshare sınırsız download <<< [programa gerek yok] ResimLi anLaTım..   >>> Rapidshare sınırsız download <<< [programa gerek yok] ResimLi anLaTım.. EmptyÇarş. Kas. 26, 2008 9:12 pm

valla süper oldu bu bilgi çok işime yarayacak özellikle yazın Smile
XxAy_YıldızxX
Yönetici
Yönetici
XxAy_YıldızxX

İş/Hobiler : WebMaster
Lakap : WebMaster

MesajKonu: Geri: >>> Rapidshare sınırsız download <<< [programa gerek yok] ResimLi anLaTım..   >>> Rapidshare sınırsız download <<< [programa gerek yok] ResimLi anLaTım.. EmptyÇarş. Kas. 26, 2008 9:13 pm

Sağol MaSSaCRe bu konuyu açtığın iyi oldu... Wink
MaSSaCRe
sadık üye
sadık üye
MaSSaCRe

MesajKonu: Geri: >>> Rapidshare sınırsız download <<< [programa gerek yok] ResimLi anLaTım..   >>> Rapidshare sınırsız download <<< [programa gerek yok] ResimLi anLaTım.. EmptyÇarş. Kas. 26, 2008 9:33 pm

Tmm şimdi oldu Cool
hsyndgn_58
yeni üye
yeni üye
hsyndgn_58

MesajKonu: Geri: >>> Rapidshare sınırsız download <<< [programa gerek yok] ResimLi anLaTım..   >>> Rapidshare sınırsız download <<< [programa gerek yok] ResimLi anLaTım.. EmptyPerş. Kas. 27, 2008 6:34 pm

saolasın abi yha çok söper bişi bu teşekkürler cheers cheers
MaSSaCRe
sadık üye
sadık üye
MaSSaCRe

MesajKonu: Geri: >>> Rapidshare sınırsız download <<< [programa gerek yok] ResimLi anLaTım..   >>> Rapidshare sınırsız download <<< [programa gerek yok] ResimLi anLaTım.. EmptyPerş. Kas. 27, 2008 6:35 pm

önemli değil
Nefer23
yeni üye
yeni üye
Nefer23

İş/Hobiler : oYun oYnaMak xD
Lakap : aKreP - Sinsi pLanLaR yaptığım için

MesajKonu: Geri: >>> Rapidshare sınırsız download <<< [programa gerek yok] ResimLi anLaTım..   >>> Rapidshare sınırsız download <<< [programa gerek yok] ResimLi anLaTım.. EmptyPerş. Kas. 27, 2008 10:16 pm

aGa 10 numaRa oLDu bu :D

>>> Rapidshare sınırsız download <<< [programa gerek yok] ResimLi anLaTım..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» FileZilla FTP Kullanımı ( Resimli Anlatım )
» Xat.com\'dan Flash Chatbox Alımı ( Resimli Anlatım )
» Edebiyat - Dil ve anlatım